UPDATE-Vremea furtunoasa continua sa supere comerciantii de criptocuritate

2740

Vremea furtunoasa continua sa supere comerciantii de criptocuritate

In ultimele zile, pietele de criptare au pierdut aburul deoarece multe active digitale au pierdut o valoare buna. Majoritatea monedelor sunt in jur de 3-15% in ultimele 24 de ore. Valore lui Bitcoin Cash (BCH) a scazut cu 10% in ultima zi, iar valoarea sa se situează in jurul  1.055 dolari astazi. Valoarea luiBitcoin Core (BTC) se afla sub zona de 8.000 de dolari, pierzand  cu 4,1% astazi, pe masura ce valorile BTC se ridică la aproximativ 7,909 USD la momentul publicarii.

O primavara grea pentru toate monedele criptologice

In primavara anului trecut si mai precis in luna mai a anului 2017, pietele valutare digitale au fost pe foc, dar anul acesta este o poveste cu totul diferita. Pietele de criptomonede nu se comporta atat de bine astazi, deoarece fiecare moneda dintre primele 50 de evaluari cele mai mari se afla in rosu care arata pierderi. Capitalizarea totala a pietei pentru toate cele 1.600 de active digitale este de aproximativ 345 de miliarde de dolari astazi, iar volumul tranzactiilor de 24 de ore se ridica la aproximativ 17,8 miliarde de euro. Volumul comertului este in comparatie cu doua saptamani in urma, când volumul tranzactiilor zilnice criptocurente este mult mai mare. De exemplu, volumele de 24 de ore BCH de astazi sunt de aproximativ 722 milioane de dolari, când acum doua saptamani a fost de aproximativ 2 miliarde de dolari +. Acelasi lucru este valabil si pentru BTC, in conditiile in care volumul sau zilnic a fost de aproximativ 8-9 miliarde de dolari, iar acum se situeaza la 5 miliarde dolari in timpul sesiunilor de tranzactionare de astazi.

Bitcoin Cash (BCH)

Valorile Bitcoin Cash au scazut astazi cu 8%, iar in ultimele sapte zile au fost aproape 16%. Schimburile de astazi care schimba astazi cele mai multe BCH includ Okex, Hitbtc, Bitfinex, Lbank și Huobi. Primele trei valute pe aceste platforme de tranzactionare specifice tranzactionate pentru BCH includ spotul (USDT), BTC si USD. Astazi cele mai tranzactionate perechi cu BCH sunt BTC cu 39,3%, Tether (USDT 24,7%), USD (20,5%), KRW (10,3%) si EUR (2,3%). Ethereum, yenul japonez si valurile inregistreaza, de asemenea, procente decente ale volumului comertului cu BCH pe 23 mai.

bicoin cash

Indicatori tehnici BCH / USD

Actiunea de piata Bitcoin Core (BTC)

Preturile Bitcoin Core (BTC) se situeaza sub regiunea de 8K, dupa ce au fost deasupra acestei zone cateva saptamani. Acum, valoarea lui se situeaza in jurul lui 7.927 dolari pe BTC, iar pietele au scazut cu 4,6% in ultimele sapte zile. Volumul zilnic al tranzacțiilor este mai slab decat de obicei, deoarece comerciantii schimba numai BTC in valoare de 5,6 miliarde de dolari in timpul sesiunilor de tranzactionare de dimineata. Schimbul de tranzactionare de astazi este cel mai BTC este Binance urmat de Bitfinex, Okex, Huobi, si Bitflyer. Yenul japonez este cea mai dominanta pereche cu BTC la 55%, urmata de USD (19,8%), Tether (USDT 15%), KRW (3,7%) și EUR (3,2%).

Indicatori tehnici BTC / USD