Testerele de stres BCH vdor pune presiune pe retea in doua saptamani

teste bch

Pe 1 septembrie 2018, participantii ecosistemului Bitcoin Cash planifica sa efectueze un test de stres în retea, care va implica persoane si grupuri care trimit milioane de tranzactii pe parcursul unei zile. Odata cu apropierea testului de stres BCH, sustinatorii acestuia au încercat sa trimita cantitati mari de tranzactii mici in acelasi timp si au construit astfel unelte care suflat simultan sute de microtransactii.
Asociatia de Testare a stresului spera sa faca lumina in reteua de Bitcoin Cash cu milioane la 1 septembrie
In aproximativ doua saptamani, reteaua Bitcoin Cash va fi testata pentru putere si incredere sa cu factorul cel mai stresant din capul listei. La 1 septembrie 2018, participantii la reteaua BCH intentioneaza sa blocheze sistemul peer-to-peer cu un volum mare de tranzactii într-o perioada scurta de timp. Suporterii zilei de test a stres condusa de comunitate spera sa difuzeze milioane de tranzactii în acea zi iar unii oameni au decis sa se antreneze devreme prin aprinderea retelei cu aproximativ 687.000 de tranzactii într-o zi, pe 1 august.

Scale.cash si Memo games

Promotorii Stresstestbitcoin.cash doresc ca toti sa participe la 1 septembrie si prin urmare, cateva persoane si grupuri au creat instrumente de transmisie a tranzactiilor pentru a accelera procesul si chiar unele jocuri Memo.cash. De exemplu, mijlocull Twitter @SpendBCH_io a creat un instrument numit Scale.cash, care permite utilizatorilor sa trimita mii de tranzactii on-line simultan într-un mod foarte simplu.
Platforma bazata pe Bitbox ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea un nou portofel sau de a importa fonduri dintr-un portofel existent. Utilizatorii pot depune pur si simplu între 15.000 si 1.300.000 satoshis pentru a utiliza instrumentul, iar portofelul poate fi copiat cu un WIF, un memoriu si o dovada de semnatura tx. Tranzactiile de tip fan-out necesita o confirmare pentru a începe difuzarea restului, iar dupa prima confirmare platforma se va declansa în loturi de 20 la 500tx pe minut. Dezvoltatorul BCH si creatorul Bitbox, Gabriel Cardona, a scris o trecere pas cu pas pentru Scale.cash, care poate fi gasita pe portalul dezvoltatorului Bitcoin.com.
Utilizatorii pot urmari, de asemenea, @StressTestBCH pe Twitter pentru informatii actualizate privind ziua de test de stres din septembrie. Utilizatorii pot sa joace jocuri pe memo.cash daca doresc sa participe în acea zi. De exemplu, Yobits arunca o provocare în care utilizatorii pot ghici numarul total de tranzactii din ziua testului de stres. Jocul de ghicit este de numai 10.000 de jucatori satoshis si recompensa va merge la cea mai apropiata estimare.
Incepand cu data de 29 iunie, tranzactiile pe lantul Bitcoin Cash au crescut considerabil, deoarece oamenii se pregatesc pentru testul de stres pe 1 septembrie. Dupa acea zi, lantul a înregistrat o crestere a zilnica a tranzactiilor de aproximativ 40.000-100.000 tx pe zi si, asa cum am mentionat mai sus, 687,000 pe 1 august. Testerele de stres continua sa experimenteze prin trimiterea a sute de tranzactii la un moment dat în pregatirea pentru primul septembrie, iar pe 19 august reteaua a procesat 128.000 tx.
Intre timp, deoarece participantii la BCH arunca mii de tranzactii în retea, minerii BCH au procesat ocazional blocuri foarte mari pentru a elimina mempool-ul. Ziarul Bitcoin a distrus înregistrarea zilnica a tranzactiilor de zi cu zi deoarece un bazin minier necunoscut si Viabtc au  procesat blocuri de 3MB, 6MB si 8MB. Pe 19 august, minerii din BCH, cum ar fi BTC.com, Viabtc si Coingeek, au prelucrat o gramada de blocuri între tranzactiile de compensare de 1,5MB – 4,7MB într-o singura lovitura. Suporterii Bitcoin Cash asteapta cu nerabdare luna septembrie, pentru a putea vedea milioane de tranzactii aruncate în retea, deoarece cred ca protocolul se poate ocupa de capacitatea de transfer. Dupa cum se spune, cel mai bun mod de a afla este ca suporterii sa-si puna banii în gura, împingand reteaua la limita.