STK Global Payments anunta Alex Tapscott ca cel mai nou Consilier

1740

STK Global Payments anunta Alex Tapscott ca cel mai nou Consilier

19 octombrie 2017, Elvetia – STK Global Payments a anuntat ca Alex Tapscott se va alatura consiliului consultativ STK, oferind directii strategice privind dezvoltarea si implementarea tokenului STK. STK organizeaza un eveniment de generare de Token in perioada 13-24 noiembrie 2017. O vanzare prealabila se va desfasura in perioada 30 octombrie-13 noiembrie 2017.
Construit pe blochetul Ethereum ca un jeton ERC20, simbolul STK va permite plati instantanee prin criptocuritate la punctul de vanzare – prima astfel de solutie de a lega criptocurrency cu tranzactiile cu amanuntul in timp real.
Tapscott este un lider de opinie recunoscut la nivel mondial, investitor si scriitor axat pe impactul tehnologiilor emergente asupra afacerilor, societatii si guvernarii. Alex este fondatorul si CEO al NextBlock Global, o companie de investitii care administreaza in mod activ un portofoliu diversificat de active digitale. Alex este, de asemenea, coautor (cu Don Tapscott) din cartea bestsellerului Blockchain Revolution. Alex este co-fondator al Institutului de Cercetare Blockchain, membru fondator al Grupului consultativ la nivel inalt al FMI privind Fintech, membru fondator al Consiliului Global al Forumului Economic Mondial privind blocurile de blocuri, si un consilier special al alegerilor din Canada.

“STK reprezinta un salt mare in modul in care cheltuim, depozitam si muta bani, facand-o usor pentru oricine de oriunde sa foloseasca criptocurrentele si sa participe pe deplin la revolutia blocurilor”.

Tapscott se va alatura unui grup international de experti din industrie si a gandit ca liderii vor servi drept consiliu consultativ al STK. Printre membrii consiliului se numara si Ethan Wilding, membru fondator al Ethereum, profesor David LEE Kuo Chuen, profesor universitar la Universitatea Stanford, Richard Kastelein, un editor si antreprenor premiat si Chami Akmeemana, specialist in blockchain cu mai multe iesiri de succes.

“Alex este un avocat de blocuri respectat la nivel global, cu o intelegere profunda a industriei si impactul sau potential asupra viitorului finantelor”, a declarat Miro Pavletic, directorul STK. “A lua pe Alex in Consiliul Consultativ al STK este o dovada a potentialului incredibil al tokenului STK si utilitatii sale. Suntem recunoscatori ca il avem la bord.

Despre STK Global Payments

STK Global Payments este solutia tehnologica de criptare, care permite plati in timp real cu criptocurrency la punctele de vanzare si emitentul simbolului STK. Tokenul STK a fost conceput pentru a oferi o metoda care sa permita utilizarea criptocurrency instantaneu la comerciantii cu amanuntul pentru integrarea fara probleme in tranzactiile si serviciile financiare de zi cu zi. Simbolul STK va fi pus in aplicare in blocul public Ethereum ca un simbol ERC20. Tokenul STK face parte dintr-o solutie globala pentru a facilita tranzactiile fara frontiere printr-un contract inteligent care faciliteaza schimbul in timp real de criptocurrency in fiat la POS.