Sistemul de metrou din Praga are acum zece noi ATM-uri Bitcoin

78

Sistemul de metrou din Praga are acum zece noi ATM-uri Bitcoin

Unul  dintre cei mai mari producatori de ATM-uri Bitcoin din lume, General Bytes, a instalat recent zece noi ATM-uri de tip criptomonede pe intreg sistemul de metrouri din Praga, Cehia. Acum navetistii care calatoresc cu metroul din Praga pot cumpara active digitale din diverse locatii, raspandite in cel de-al cincilea cel mai aglomerat sistem metro din Europa.

schema bitcoin atm

General Bytes instaleaza zece bancomate ATM in statiile de metrou din Praga

Firma General Bytes, care are sediul In Republica Ceha, a dezvaluit instalarea a zece noi ATM-uri raspandite in statiile de metrou din Praga. Metroul are peste 1,6 milioane de personae in traficul de pietonal zilnic si este unul dintre cele mai aglomerate sisteme de metrou din Europa. Automatele General Bytes sun situate la  Můstek, Nádraží Veleslavín, Dejvická, Florenc, Černý Most, Zličín, Pankrác, Flora, Skalka și Main Nádraží. In plus, General Nytes furnizeaza o harta detaliata si o descriere a fiecare locatii de pe website. Noile ATM-uri vor fi utilizate probabil in regiune,  deoarece zona este plina de multi entuziasti care folosesc criptomonede. De exemplu, zona este acasa la Institutul de Analfabetism Crypto, Paralelní Polis Si alte afaceri in domeniul criptomonedelor, inclusive producatorul de ATM-uri General Bytes.

atm bitcoin disponibile
General Bytes a fabricat 27% din bancomatele Bitcoin din lume Guvernul ceh este relativ prietenos in ceea ce priveste criptomonedele, insa politicienii nu au reglementat monedele virtuale si nu le-au definit ca o moneda sau marfa sa si in alte state. Cu toate acestea, subiectul este discutat in randul oficialilor fiscali, iar Banca Nationala a Cehiei a scris un document intitulat astfel : “ Nu va fie frica de Bitcoin”. Anul trecut, retailerul online Alza a adaugat plati in criptomonede si a instalat doua ATM-uri Bitcoin in showroom-ul comoaniei. Doar trei zile in urma, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din Cehia, Pražská Plynárenská, a anunțat că acceptă BTC pentru plati.Cu cele zece noi bancomante, Republica Ceha va avea in prezent un total de 46 ATM-uri pentru criptomonede, iar 27 dintre acestea sunt situate chiar in Praga. O mare majoritate a acesto ATM-uri din regiune sunt fabricate de General Bytes. Pe siteul oficial al celor de la General Bytes, unde se anunta noile locatii ale noilor zece ATM-uri, exista si un videoclip care explica modul in care se utilizeaza serverele automate BATM 2. Potrivit Coinatmradar, din cele 3 122 bancomate de tip criptomoneda, General Bytes detine acum 858 in intreaga lume.