Pretul Bitcoin – cele mai recente actualizari: Valorile criptocurrency scad, in timp ce Coreea de Sud incepe represiunea

2073

Pretul Bitcoin – cele mai recente actualizari: Valorile criptocurrency scad, in timp ce Coreea de Sud incepe represiunea

Valoarea taxei bitcoin a scazut saptamana trecuta, pe fondul ingrijorarii ca tranzactiile vor fi interzise in Coreea de Sud. Apoi, sa stabilizat pentru scurt timp, inainte sa revina din nou.
Criptocuritatea volatila a atins un nivel record cand a trecut de 19.850 de dolari la mijlocul lunii decembrie, dar apoi a cazut rapid, scazand sub 12.000 $ in cateva zile.
Valoarea sa sa schimbat de atunci, imprevizibil, cu picaturi salbatice frecvente si recuperari.
in valoare de 10.825 de dolari din marti dimineata in Marea Britanie, potrivit schimbului de informatii din Coinbase.
Valoarea sa scade cu mai mult de 1% fata de o saptamana in urma si cu mai mult de 16% fata de o luna in urma, in crestere cu peste 1.060% fata de anul trecut.
incepand de astazi, nimeni din Coreea de Sud nu va putea sa anonimizeze tranzactionarea bitiilor si a altor monede digitale.
Theresa May a sugerat ca guvernul britanic ar putea introduce masuri similare, iar guvernul american a declarat ca este preocupat de popularitatea lui Bitcoin printre criminali.
Operatiunile recente au demonstrat cat de repede se pot schimba lucrurile pentru investitori.
Valoarea criptocuritatii a scazut inainte de Craciun, scazand cu aproape 2.000 de dolari in doar o ora la un moment dat si aproape alunecand sub valoarea de 11.000 de dolari. Apoi a revenit, inainte de a reveni la jumatatea lunii ianuarie.
Bitcoin este notoriu volatila, iar valoarea sa va continua sa se schimbe in mod imprevizibil.
Cresterea sa a condus, de asemenea, la cresterea sumei de interes in alte valute digitale, cum ar fi ethereum, litecoin si Ripple XRP, si tot mai multi oameni cauta acum sa investeasca in monedele digitale.
Cu toate acestea, exista temeri serioase ca bitcoinul a creat o bubble care ar putea exploda in orice moment.
Numerosi experti financiari ii sfatuiesc pe potentialii investitori sa evite implicarea in lupta, iar SEC a spus oamenilor sa “faca prudenta” si sa fie atenti la escroci.
Dar altii specula ca ar putea continua sa creasca fata de marca de 1 milion de dolari.
Bitcoin nu are o banca centrala si nu este legata sau reglementata de niciun stat.
O inregistrare anonimizata a fiecarei tranzactii bitcoin este stocata intr-un registru public imens cunoscut sub numele de blockchain.
Cu toate acestea, tranzactiile facute cu criptocurrency sunt ireversibile, ceea ce face ca investitorii sa-si atinga tintele atractive pentru criminalii cibernetici.