Pretul Bitcoinului poate fi triplu in 2018

1918

Pretul Bitcoinului se poate fi tripla in 2018

Volatilitatea inerenta a lui Bitcoin face putin cam dificil sa prezicati cat de mult va merita la un moment dat. Cu toate acestea, expertii financiari isi pot folosi experienta si cunostintele din industrie pentru a-si da parerea despre locul în care Bitcoin poate merge de aici.

Tom Lee este senior chief strategist la JPMorgan Chase si este co-fondator al companiei Fundstrat Global Advisors, o firma de strategie de piata. Lee este, de asemenea, un avocat Bitcoin care prezice ca pretul valutei s-ar putea “dubla cu usurinta”, chiar si tripla, in acest an. Lee a marcat anterior la mijlocul anului 2018 ca momentul in care Bitcoin ar fi inceput sa tranzactioneze la 11.500 de dolari, iar pretul a atins deja anul trecut.

pret bitcoin

De fapt, a ajuns chiar la un volum de tranzactionare de aproape 20 000 de dolari pe unele burse. El a facut referire la imprevizibilitatea caracteristica a pretului Bitcoin ca la un “proces de descoperire a preturilor”. In plus, el a spus ca investitorii nu pot inca

“Apreciez cat de multe cazuri de dezvoltare si utilizare sunt construite in jurul monedei Bitcoin.”

Lee a explicat inaltimile pe care Bitcoin le-ar putea atinge:
“Pe termen lung, [cel mai simplu mod de a privi la Bitcoin este] ca inlocuitor sau magazin de valoare. Deci, cand milenii descopera si genereaza venituri, o vor folosi ca inlocuitori ai aurului. [Bitcoin] primeste 5% din piata aurului, care este de aproximativ 50.000 de dolari. “
Lee a spus anterior ca milenarii par sa ofere o acceptare mai usoara si adoptarea de monede virtuale in general, facandu-le o oferta de investitii viabila pentru ei. Lee a comparat acest lucru cu investitiile de aur ale generatiilor anterioare.
Bitcoin a depasit performanta de aur timp de doi ani. În plus, interogarile de cautare “cumparati biti” pe Google au depasit cuvintele “cumparati aur”.
De asemenea, Lee a explicat ca “chiar si pe o baza ajustata la risc, Bitcoin va depasi cu usurinta S & P”. El a adaugat ca, daca Bitcoin si-ar putea recastiga piciorul de 20.000 de dolari in primele sase luni ale acestui an, a doua jumatate a anului 2018 ar putea obtine castiguri chiar mai mari.
Lee nu este singurul pariu de hedging pe pretul Bitcoin. Unii, precum Dennis Gartman, sunt inca convinsi ca bubble-ul va exploda, rezultand in tranzactionarea Bitcoin la sub 5k $.
Cu toate acestea, entuziastii Bitcoin ca Bobbly Lee au prezis ca moneda ar putea tranzactiona la fel de mare ca $ 100k. Lee este co-fondator si CEO al BTCC, cea mai lunga banca de criptografie din China, inainte de a fi inchisa. Chiar daca el a fost ars de interdictia Bitcoin din China, Lee si multi altii cred ca Bitcoin este singura cale.