Moneda UQUID: Vanzarea Token a ridicat 6,9 milioane de dolari

1898

Moneda UQUID: Vanzarea Token a ridicat 6,9 milioane de dolari

UQUID, o solutie completa pentru castigarea, economisirea si cheltuielile a peste 90 de criptocuritate, intra in a doua saptamana a ICO-ului sau foarte anticipat. ICO a reusit sa ridice un impresionant 6,9 milioane de dolari.
UQUID este o platforma unica, care le permite utilizatorilor sa castige, sa salveze si sa cheltuiasca Bitcoin, Ethereum, Bitconnect si alte 88 de criptocuritate. Cu UQUID, utilizatorii pot plati facturi, pot face cumparaturi online si pot face achizitii in fiecare zi cum ar fi cumpararea de alimente.
UQUID se descrie ca un “ecosistem complet care ofera o realizare fizica fara obstacole a mediului dvs. de investitii digital bogat si fara riscuri pentru a tranzactiona sau a schimba moneda dvs. digitala”. Platforma ofera o gama larga de servicii, inclusiv solutii de e-portofel, carti de debit virtuale si fizice, reincarcare mobila si multe altele.

UQUID ICO depaseste asteptarile de performanta

Prin orice definitie, ICU UQUID a fost un succes chiar de la inceput. Numai in prima saptamana, au fost vandute peste 2,3 milioane de jetoane, ridicandu-se aproximativ 3,2 milioane de dolari. Ceea ce face acest lucru deosebit de impresionant este ca a fost facut fara aprobarea celebritatilor sau avalansa de hype care precede majoritatea ICO. Succesul UQUID pare sa se bazeze exclusiv pe propriile merite, iar succesul continua sa creasca. La momentul acestei scrieri, ICO a continuat sa ridice aproape 7 milioane de dolari.