Minerii BCH discuta despre dezvoltarea finantarii cu o fractiune de recompense bloc

2650

Minerii BCH discuta despre dezvoltarea finantarii cu o fractiune de recompense bloc

Pe 19 mai, un grup de mineri Bitcoin Cash (BCH) s-au intalnit dupa Conferinta Coingeek din Hong Kong pentru a discuta o noua propunere care va finanta dezvoltarea BCH si programatorii profesionisti care lucreaza la protocol. Finantarea ar proveni dintr-o parte din recompensa blocului mineri, iar participantii au discutat despre donarea intre 1-5% din recompense pentru dezvoltatorii de fonduri.

O reuniune pozitiva are loc în Hong Kong, intre directorii industriei BCH, grupurile miniere și dezvoltatori

Dupa un eveniment inovator la Conferinta Coiningek a lui Calvin Ayre din Hong Kong, membrii industriei Cash Bitcoin, inclusiv directori de profil inalt, si dezvoltatorii principali s-au intalnit pentru a discuta o noua propunere. Printre participantii la intalnire au participat directori din bazinele BTC.top, Coingeek, Viabtc, Jihan Wu si Jiazhi Jiang de la Bitplein’s Antpool, Roger Ver si alti reprezentanti ai bazei Bitcoin.com, Amaury Séchet de la Bitcoin ABC, fondatorul Electron Cash, Jonald Fyookball, si Jerry Chan de la SBI Bits.

Intalnirea a discutat despre modul in care participantii si-au imaginat unde va merge dezvoltarea BCH si cum sa continue finantarea proiectului in viitor. In plus, au fost discutate si alte proiecte de blocuri care finanteaza dezvoltarea prin recompense miniere intre participantii la intalnire. In paralel, participantii au vorbit despre modul in care fondurile vor fi distribuite si despre modul in care minerii ar putea folosi semnaturile lor pentru a vota anumite proiecte de dezvoltare. Membrii au discutat diferite concepte, cum ar fi o metoda OP_Code “Timelock” – o tehnica de contract inteligent care limiteaza cheltuielile cu monedele pana la o anumita inaltime sau timp a blocului.

conferinta bitcoin cash