Metal  ATM-urile pentru carduri Bitcoin Go Metal oferind cash back in cryptocurente

revolut metal

Revolut Metal este cea mai recenta oferta a bancii digitale din Marea Britanie, Revolut. Se pretinde ca se intoarce inapoi in numerar cu crypto monede pentru achizitii, limite mai mari de retragere si chiar un serviciu personal de concierge. Oferita initiala a fost pentru cei 10 000 de clienti premium, Revolut intentionand sa deschida cardul pentru toata lumea pentru a satisface cererea.

Revolut Metal ofera cashback in crypto-monede
“Wow”, blogul companiei lui Revolut a inceput intr-un post publicat joi, “raspunsul la lansarea Revolut Metal a fost in afara graficelor si suntem atat de fericiti ca sunteti atat de entuziasmati ca si noi.”

Revolut Metal este oferta de servicii premium oferita de banca digitala din Marea Britanie, lansata initial in clientela premium existenta. Acestia “aveau doar 10.000 de carti de inmatriculare ieri, iar in timp ce am rezervat primul lot pentru clientii nostri Premium, ceilalti vor avea sansa de a incarca in curand un card Metal”, a explicat compania.

Exclusivitatea vine cu un cost, £ 12,99 sau £ 120 anual. Cardul, literalmente metalica in culoare si textura, va da nastere cryptocurentelor la achizitii, va oferi servicii de concierge, limite mai mari de retragere de la bancomatele din lume si chiar asigurare de calatorie.

Curand, schimburi fara comisioane

Notoria compania de tehnologie financiara este in mare parte europeana, cu peste 2 milioane de utilizatori. Are distinctia de a fi printre primele banci digitale din Regatul Unit si una dintre singurele companii care incep sa produca profit. Pana la oferirea cardului metalic, serviciile premium erau de 6,99 lire sterline pe luna, si foarte populare. In luna aprilie, Revolut a inghitit un sfert de miliard de dolari in capital de risc inainte de planul sau de a intra pe pietele din Asia si Statele Unite, ca o platforma de tranzactionare fara comisioane, pentru a concura cu cei de la Robinhood.

CEO-ul Nikolay Storonsky a asigurat: “Suntem absolut convinsi ca Revolut Metal va fi cardul exclusiva a viitorului si o necesitate absoluta a calatorilor din intreaga lume. Lansarea lui Revolut Metal este, de asemenea, un pas important spre generarea de venituri suplimentare, in special pentru ca ne pregatim sa lansam o platforma de tranzactionare fara comisioane si sa extindem afacerea in America de Nord si Asia in cursul acestui an “.

Cashback pentru cardul Metal incepe de la 0,1% pentru tranzactiile europene, la 1% in afara Europei, si poate fi platita in una din cele 25 de monede autorizate sau 5 criptocurnete oferite de Revolut. Compania N26 a fost prima pe piata de nisa premium, iar N26 Metal este usor mai scumpa pe luna oferind in acelasi timp reduceri exclusive si serviciul de concierge necesar.

Cardul Revolut Metal este contaclesst si cantareste cam de trei ori mai mult decat un card standard. Se spune ca este intr-adevar facut din otel, complet cu straturi de vopsea si ghidul utilizatorului de precizie este gravat cu laser.