Iata de ce este foarte importanta acoperirea Bitcoin de catre Forbes

2662

Iata de ce este foarte importanta acoperirea Bitcoin de catre Forbes

Vestea cea mai importanta astazi nu este ca pretul bauturii spirtoase a crescut cu cateva sute de dolari peste noapte, nici nu este faptul ca orice companie sau natiune proaspata a adoptat bitcoin ca oferta acceptabila. in schimb, este bazata pe perceptie.

Forbes tocmai a publicat acest articol intitulat:

“Bitcoin este noul aur”

Multe lecturi isi vor aminti zeci, daca nu sute de articole, in ultimii trei sau patru ani de la acelasi magazin, care cheama la moartea copacilor, sugerand ca este o bubble temporara si ca toate bulele trebuie sa se repete. Retineti ca cele mai multe dintre acestea sunt scrise de acelasi autor.

Cum s-au intors mesele.
The crux of the article in focus here is that bitcoin has become the new safe haven asset. This term refers to the asset that individuals flock to (in other words, buy) when there is a degree of uncertainty, or risk, surrounding things like the global economy, global politics or geopolitical stability.
De-a lungul ultimelor mii de ani sau mai mult, aurul a fost un bun sigur. Asa cum subliniaza acum autorul Forbes, Panos Mourdoukoutas, exista un grad mare de incertitudine geopolitica care atarna economiile mondiale chiar acum. Coreea de Nord trage rachete aici si peste tot. Starea politicii americane se afla intr-o mizerie practic niciodata vazuta. Sistemul monetar european este instabil, iar blocul sau economic a lovit urias cu Marea Britanie sa plece si sa o faca singur. Bancile centrale din intreaga lume nu stiu ce sa faca cu ratele dobanzilor sau daca tot ce decid sa faca este de fapt sa aiba vreun efect.
Acestea sunt vremuri incerte si nu este vorba despre aur care creste in pret – este vorba despre un rau.
Sigur, o parte din cresterea recenta a preturilor in bitcoin este probabil datorata achizitiei speculative din spatele rundei pe care am vazut-o in ultimele luni; este rezonabil si de asteptat. De ani de zile, insa, comunitatea de criptocurmenti si-a pus baiatul poster ca pe un potential risc de pe urma activului si, in sfarsit, se pare ca acest pitch a fost validat.