Fostul PayPal execs investeste in fondul de criptare Hold 10

836

Fostul PayPal execs investeste in fondul de criptare Hold 10

Pe masura ce monedele digitale continua sa creasca, la fel si potentialul lor de investitii. De fapt, potrivit Coinmarketcap, in momentul scrierii, plafonul combinat al pietei a fost de peste 830 miliarde de dolari.
Bitwise Asset Management Hold 10, este un fond index care investeste in primele 10 criptocuritate. Doar investitorilor acreditati li se permite sa contribuie si a investit deja 4 milioane de dolari.
Printre contribuabili se numara fostul ofiter de operatiuni PayPal si lider de produs, David Sacks, fostul director al PayPal, Keith Rabois, precum si guru capitalist de risc, Naval Ravikant.
Hunter Horsley, CEO al Bitwise, a spus:

“Noi si investitorii nostri credem ca un vehicul ca acesta sau indexul pasiv care investeste ca o abordare este o modalitate foarte buna pentru multi oameni sa participe la criptocurrency”.
Plasarea tuturor oualor intr-un cos este o miscare riscanta pentru orice investitie, iar acest sentiment este valabil si pentru Hold 10. Raspandirea investitiei pe mai multe criptocuritate va reduce la minimum riscul si, teoretic, ar trebui sa creasca profiturile. Chiar daca Hold 10 ofera acest lucru, mai mult de 60% din investitiile sale sunt in Bitcoin.

Expertul in securitate bine cunoscut si fanul Bitcoin, Andreas Antonopoulos, sunt, de asemenea, de acord cu un portofoliu diversificat de cripto:

“Eu detin cateva active criptate diferite, ca parte a unui portofoliu mic dar diversificat. Risesc doar la fel de mult cum sunt dispus sa pierd. “

Potrivit lui Antonopoulos, un alt motiv pentru a raspandi iubirea investitionala este de a contrabalansa portofoliul dvs. Daca una dintre investitiile dvs. in cripto se desfasoara foarte bine, aceasta poate compensa pierderile pe care le-ati putea avea ca urmare a unei alte cripte care poate functioneaza prost.
Chiar si asa, industria de criptare este extrem de volatila si extrem de imprevizibila, cerand investitorilor sa fie cat mai obiectivi cu cat contribuie. Horsley a spus asta:

“Cryptocurrency este o clasa de active atat de noua si volatila, este greu de ghicit cum va juca piata in viitor. Daca utilizati o judecata subiectiva, puteti sa judecati gresit sau sa treceti peste ceva. “

Chiar daca industria de criptare este noua pentru majoritatea oamenilor, este inca important ca investitorii sa se educeze inainte de a se desparti de banii castigati cu greu.
Antonopoulos a explicat:

“Ce procent din averea ta ar trebui sa fie legat in Bitcoin? Un procent care este echivalent cu intelegerea dvs. cu privire la modul in care functioneaza tehnologia si abilitatea dumneavoastra de a absorbi riscurile pe care le presupune, care pentru majoritatea oamenilor este un procent mic “.

La fel ca si fostii sai colegi, Peter Thiel, co-fondator al PayPal, a investit, de asemenea, foarte mult in Bitcoin prin fondatorul fondului sau si datorita cresterii preturilor valutei anul trecut, aceasta investitie este acum in valoare de sute de milioane de dolari.