Doua milioane de clienti Revolut primesc mai mult acces la criptomonede

3706

Doua milioane de clienti Revolut primesc mai mult acces la criptomonede

In zilele amenintatoare ale anului 2017, Revolut Ltd a promis ca va continua sa adauge optiuni de criptomonede pentru clientii din baza sa de date. Viitoarea promisiune a fost facuta dupa lansarea sa pe baza de bitcoin (BTC), litecoin (LTC) si ether (ETH) pentru utilizatorii dornici. Doar in saptamana aceasta, o copmanie englezeasca a facut un lucru bun prin adaugarea in continuare a bancnotelor bitcoin (BCH) si ripple (XRP).

Revolut adauga Bitcoin Cash si Ripple la ofertele Crypto

Intr-o serie de intrebari si raspunsuri pentru comunicatul lor neconventional de presa landat saptamana aceasta, compania isi adreseaza singura intrebarea “ De ce ati adaugat doar XRP si BCH?”. Raspunsul companiei a fost  “ Simplu-acestea au fost doua cele mai populare criptomonede pe care le-a dorit comunitatea noastra, asa ca ne-am suflecat manecile si am facut lucrurile sa se intample”. In continuare ei au subliniat modul in care cauta sa creeze mai multe servicii legate de criptare in viitor, cerandu-le clientilor “ sa faca galagie si sa spuna ce isi doresc sa primeasca deoarece noi ne vom ocupa de restul”.

revolu, bitcoin cash si ripple

Revolut din Londra si-a tinut promisiunea. In urma anticiparii sale atat de dorita, referitoare la imbratisarea initiala a trei criptomonede (BTC, ETH, LTH) si a implementarii cu success, compania de tehnologie financiara a anuntat saptamana aceasta ca a reusit implementarea bancnotelor bitcoin (BTC) si ripple (XRP) in cosul criptomonedelor.

Banca digitala existenta de 3 ani are un renumit card de debit prepaid, o platforma de plati egal-la-egal precum si schimburi valutare si criptomonede pentru cei doua milioane de clienti ai sai. Pentru a raane competitiva, Revolut opereaza pierderea comisionului de lider, structura disponibila pentru multe dintre serviciile sale disponibila gratuit. Particularitatea acestei aplicari permite autorizatii crypto in peste doua duzini de valute guvernamentale, care deservesc peste 100 de tari in intreaga lume. Tranzactiile backend (suport) ale companiei sunt gestionate cripto-schimburi grele Bitstamp.

Deschis si disponibil pentru toata lumea

„Cu sute de de mii de clienti care acum schimba in mod activ criptomonede in aplicatie”, Revolut a explicat intr-un anunt indraznet „ punctul de vedere al poporului a fost ceea ce aveam nevoie ca sa adaugam mai multe monede digitale pe langa bitcoin, litecoin si ether. Dupa luni de discutii si munca grea, suntem extrem de mandri ca am putut sa uram bun venit XRP-ului si BCH-ului in aplicatia Revolut, ceea ce inseamna ca puteti sa schimbati instantaneu oricare dintre cele 25 de monede decretate  direct in XRP si BCH”.

Si chiar daca multe institutii se confrunta cu comert cripto si comert direct, clientii Revolut vor putea sa utilizeze fie Mastercard, fie Visa. Revolut face instantaneu toate conversiile ceea ce ar putea face un drum lung pentru a permite aspectul valutar al criptomonedelor. Clientilor Premium li se ofera un serviciu de tip concierge impreuna cu 1% cashback crypto.

„Am crezut dintotdeauna ca lumea criptomonedelor ar trebui sa fie deschisa si disponibila pentru toata lumea si sa nu fie rezervata doar pentru entuziastii din industria electronica si digitala” a explicat compania. „Deci, in luna decembrie am lansat un produs care sa permita milioanelor de clienti sa cumpere, sa detina si sa vanda criptomonede doar prin simpla atingere a unui buton. Nu exista schimburi. Nu exista chei private. Fara depozitare la rece. Doar expunere instantanee la indemana”