Co-fondatorul Apple: Lumea Crypto “La fel ca Internetul cand a fost  nou”

Cofondator apple

Steve Wozniak, co-fondatorul Apple alaturi de Steve Jobs, si-a anuntat recent participarea la un crypto start-up. in timpul interviului, domnul Wozniak (Woz) a vorbit de asemenea despre monedele crypto si de ce este încantat de perspectivele lor pentru viitor.
Wozniak de la Apple este foarte entuziasmat de cryptocurente si viitorul lor
“Imi place sa tin pasul cu lucrurile”, a declarat Steve Wozniak, în varsta de 68 de ani, un inginer de computer renumit si co-fondator al Apple, explicat la conferinta Chainxchange Blockchain recent într-un interviu. “Bitcoin mi-a atras atentia. Avea atat de multe aspecte neobisnuite pentru orice tehnologie despre care am auzit vreodata. Nimeni nu este cu adevarat cunoscut ca fiind creatorul. Nu are nicio componenta centralizata. Se bazeaza pe matematica. Exista un anumit numar de Bitcoin care poate exista vreodata. “
Woz este cel mai bine cunoscut in istoria calculatoarelor  ca mana dreapta a vizionarului  Steve Jobs. Cei doi au fondat Apple, în prezent cea mai valoroasa companie din istoria omenirii, în 1976. Domnul Jobs a tratat aspectele antreprenoriale, cum ar fi finantarea, Woz a fost creierul, a construit revelatii computerizate, introducand într-o industrie care a schimbat literalmente totul.
“Matematica pentru mine este ca natura”, a continuat Woz în admiratia sa pentru Bitcoin. “E mult mai bine decat fiintele umane … Am încredere în lucrurile din natura mai mult decat ceea ce face omul. Omul alcatuieste valute, le controleaza, emite noi dolari SUA în fiecare an; Bitcoin a fost imun la asta. “

Revolutia computerelor descrie spatiul Crypto ca atunci cand a inceput internetul

Woz l-a ajutat pe domnul Jobs sa construiasca Apple în anii critici pana în 1981. in final, el va parasi compania  pana în 1985. A continuat sa faca o multime de activitati filantropice, a inventat Remote Universal si a gazduit chiar spectacole de muzica pop. in ultima vreme el este vazut mai mult ca un ambasador al celor mai timpurii zile de computere.
Este interesant pentru recolta curenta de constructori, investitori si vizionari din spatiul criptocurrency pentru a obtine perspectiva lui Woz. Ar fi ciudat daca el ar fi mai putin entuziasmat de perspective în aceasta privinta si, cu siguranta, nu a dezamagit participantii la conventie.
“E atat de independent!” Woz a spus cu entuziasm despre crypto. “Este cam ca internetul cand a fost nou si nou … Am fost uimit de tehnologia din spatele lui. Am întalnit oameni care lucreaza în domenii imobiliare, tipuri de sisteme Uber, tot ceea ce avem în viata noastra, în special în ceea ce priveste tranzactiile – vanzarile cu amanuntul, vanzarile de masini, fabricarea de bunuri … care lucreaza la aplicatiile Bitcoin … si toate au valoare. Fiecare dintre voi despre care auziti, pentru mine, are valoare …. Cativa oameni pot vedea valoarea, care îmi aminteste foarte mult de primele zile de internet “. De asemenea, el a discutat despre implicarea sa într-un grup de investitii cripto, Equi Capital – primul pentru dl. Wozniak.