China Doar interzise ICO; Iata ce inseamna asta

3339

China Doar interzise ICO; Iata ce inseamna asta

Ofertele initiale de monede (ICO) au explodat in ultimele sase luni si, in ceea ce priveste integrarea mainstream, au oferit o veritabila veritabila verificare a potentialului de blocaj. Conduita de potentialul de frauda, totusi, a fost doar o chestiune de timp inainte ca autoritatile de reglementare sa inceapa sa se opuna si sa aplice un anumit cadru spatiului. Dupa cum se dovedeste, prima natiune care face acest lucru este China, dar factorii de decizie din natiune nu au aplicat nici un fel de cadru asa cum ne-am fi asteptat – in schimb, ei au interzis in mod direct vanzarea de jetoane digitale.
Potrivit site-ului internet al Bancii Populare a Chinei, orice oferta viitoare va fi “strict” pedepsita, iar ofertele care au ridicat bani pana in prezent trebuie sa le restituie pe cei care au cumparat jetoane. Exact modul in care companiile urmeaza sa efectueze acest proces de rambursare ramane de vazut, insa este posibil sa vedem si alte directive in urmatoarele saptamani.
Acesta este primul hit real pe care bitcoin-ul a primit-o dintr-o perspectiva fundamentala in ultimele 12 luni, iar evolutia se reflecta in pret. De la aproape 5000 de dolari inainte de anunt, bitcoin tranzactioneaza in prezent doar pentru timid de 4300 dolari – un declin de aproape 15% pe stiri. Eterul este, de asemenea, in jos.
Pe termen lung, dezvoltarea ar putea sa nu fie la fel de negativa pentru spatiul criptocurrency, asa cum pare initial. La fel ca in cazul bataistilor, in primii ani, o lipsa de reglementare poate duce la proliferarea fraudei si, deci, este necesar un anumit grad de supraveghere. O interdictie absoluta nu este exact ceea ce spera spatiul, desigur, dar este putin probabil ca factorii de decizie din alte regiuni sa urmeze aceeasi cale ca si cele din China, in ceea ce priveste aplicarea unei interdictii totale; in schimb, probabil opteaza pentru o baza de reguli pusa in aplicare similare cu cele care guverneaza mai multe oferte publice traditionale.