Actualizare Bitconnect privind modificarile aduse imprumuturilor si functiilor de schimb

1807

Actualizare Bitconnect privind modificarile aduse imprumuturilor si functiilor de schimb

Dragi membri ai comunitatii, actuala scadere a preturilor BCC este rezultatul direct al eliberarii tuturor monedelor membrilor nostri la un moment dat. Vom face tot posibilul pentru a onora valoarea CCA cât mai aproape de ceea ce a avut in ultimele cateva luni. In acest moment, inchidem doar platforma de creditare. Bursa BCC va functiona ca de obicei de maine, iar serviciul de portofel va ramane operational pentru a va organiza BCC pe site.

Pentru urmatoarele 10 zile, permitem membrilor din afara S.U.A. sa participe la BitConnect X ICO cu BCC la 150 USD. Acest lucru este destinat sustinerii detinatorilor monedelor existente si acordarii monedei CCA a unei anumite stabilitati initiale dupa aceste evenimente recente.

Lansam un sistem nou, superior, ca un schimb care va sprijini mai multe criptocuritate cat mai curand posibil si BCC va fi listat imediat.

BitConnect Monet este limitat la aprovizionarea a 28 de milioane de euro si in prezent circa 9,6 milioane in circulatie. Acest deficit de aprovizionare ar trebui sa creeze o cerere de piata, cu ajutor si sprijin din partea comunitaaii, odata ce aceasta noua schimbare incepe sa functioneze.

Inca mai asteptam ca moneda BitConnect (BCC) sa castige valoarea inapoi si sa va tineti monedele in portofelul de pe site sau sa le transferati intr-un portofel QT.

Ne cerem scuze pentru acest neajuns si ne straduim sa corectam lucrurile pentru aceasta comunitate si platforma.